Прословутият масленозелен суитшърт на украинския президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е

...
Прословутият масленозелен суитшърт на украинския президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е
Коментари Харесай

Суитшъртът на Зеленски бе продаден на търг в Лондон за 90 хил. паунда

Прословутият масленозелен суитшърт на украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога бе продаден на търг в Лондон за сумата от 90 000 английски лири (110 000 щатски долара), оповестява английският в. " Дейли телеграф ".

Стартовата цена беше от 50 000 английски лири. Търгът, проведен от аукционната къща " Кристис ", се организира в музея " Тейт модърн ". Средствата от него ще бъдат предопределени за оказване на филантропична помощ за Украйна. В началото му Зеленски приказва по видеоконферентна връзка и похвали Англия и " смелия Борис "  (Джонсън), който го посети в Киев. Самият Борис Джонсън също направи послание към участниците в търга.

Сред търгуваните неща беше и обиколка на Киев в компанията на кмета на града и някогашен боксьор тежка категория Виталий Кличко, само че не излиза наяве за какъв брой е изтъргувана тя. На търга бе препоръчан и керамичен петел, подарен на Джонсън по време на негова обиколка из Киев в компанията на Зеленски при започване на април.

Подкрепете Украйна довечера, другари, тъй че великата остаряла европейска столица Киев в никакъв случай да не бъде заплашвана още веднъж и Украйна да бъде цяла и свободна още веднъж, съобщи Джонсън към участниците в търга, представен от Българска телеграфна агенция.

Премиерът, който беше първият непознат водач, приказвал пред украинския парламент след съветската инвазия, добави, че Англия ще продължи да ускорява напъните си за подкрепяне на Украйна, какъв брой дълго е належащо. Той добави, че за Путин е злополучие, че Зеленски е президент на Украйна, само че за самата Украйна и за останалата част от света това е благословия и назова украинския водач един от най-невероятните водачи в съвременността.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР